Spaţiu şi dotări cămin

Bătrânețe - Viață de poveste

Spatiu si dotari camin

Căminul nostru este locul în care bunicii beneficiază de siguranţă şi confortul necesare unei bătrâneţi liniştite. Aici vor fi sub supravegerea atentă a personalului cu experienţă în îngrijirea persoanelor în vârstă.

Pe fiecare nivel al centrului se afla câte un spaţiu comun în care bătrânii pot desfăşura o serie de activităţi recreative într-o atmosferă plăcută. Aici încurajăm bunicii să-şi petreacă împreună timpul prin jocuri (şah, table, cărţi de joc, remi), discuţii sau vizionarea emisiunilor preferate. Este necesar ca ei să nu se simtă singuri, ci să-şi formeze un nou cerc de prieteni într-o atmosferă familială. Dacă se doreşte, salonul de la parter dispune şi de un spațiu util pentru a oferi momente de relaxare.
De asemenea, bunicii beneficiază de o grădină spaţioasă pentru petrecerea timpului împreună într-un mod plăcut. 

Pentru menţinerea condiţiei fizice şi recuperare medicală avem în dotare biciclete medicinale, banda de mers/alergare uşoară etc.

Bunicii pot alege între camere cu 1, 2, 3 sau 4 paturi. Aceste camere sunt dotate cu mobilier nou, televizor, aer condiţionat şi internet.

Grupurile sanitare sunt spaţioase şi dotate cu toalete, chiuvete şi bideuri moderne, de cea mai bună calitate, precum şi mobilier specific specializat pentru persoane cu probleme motrice.

Servicii oferite:

Bătrânețe Viață de Poveste

Contact

Bacau, Str. Frunzei nr. 27

  • Tel: 0745 249 390
  • info@batranete.ro

Despre noi

Un camin de batrani este o facilitate ce ofera asistenta medicala, odihna si ingrijire pentru persoane in varsta sau cu probleme medicale, dotata cu asistenta medicala de specialitate, fiind un loc resedinta pentru persoane cu dificultati semnificative in activitatile zilnice.

Locatia

Noutati

Puteți primi informații suplimentare pe adresa dumneavoastră de email.

Search